Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Artania, το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς

Το Artania, της Phoenix Reisen, το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς που επισκέφθηκε τη Σαντορίνη, απέπλευσε από τον όρμο Φηρών το βράδυ της Κυριακής 24 Νοεμβρίου 2013.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θήρας κ. Αναστάσιου Νικόλαου Ζώρζου, πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στον καπετάνιο του πλοίου κ. Hubert Flohr στην οποία εκτός από το Δήμαρχο συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος και του ΟΛΠ κ. Γιώργος Ανωμερίτης, ο Πρόεδρος της Μεσογειακής Ένωσης Λιμένων Κρουαζιέρας κ. Σταύρος Χατζάκος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Θήρας κ. Γιώργος Δαρζέντας, ο Διοικητής του Α.Τ. Θήρας κ. Δημήτρης Παντελής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Λεμβούχων Σαντορίνης, κ. Μάκης Κανακάρης κ.ά (φωτογραφία πάνω).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν γενικά θέματα που άπτονται του κλάδου της κρουαζιέρας και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών σε κάθε προορισμό. Ο πλοίαρχος Hubert Flohr παρουσίασε το πλάνο της πλοιοκτήτριας εταιρεία Phoenix Reisen GmbH για τα έτη 2014 και 2015, κατά τα οποία και τα τρία κρουαζιερόπλοια της εταιρείας έχουν προγραμματίσει να επισκεφτούν την Σαντορίνη. Στο τέλος ο Δήμαρχος Θήρας προσέφερε στον κυβερνήτη ένα βιβλίο με θέμα την Σαντορίνη καθώς και ένα καλάθι με τα φημισμένα τοπικά προϊόντα του νησιού μας.

Το Artania ξεκίνησε το 32ήμερο ταξίδι του από τη Βενετία στις 16 Νοεμβρίου και κάνοντας τον γύρο της Μεσογείου θα ολοκληρώσει την κρουαζίερα του στη Γένοβα της Ιταλίας το πρωί της 18 Δεκεμβρίου 2013.

Οι επόμενοι σταθμοί του μετά τη Σαντορίνη είναι η Μύκονος, ο Πειραιάς, ο Βόλος, η Θεσσαλονίκη,η Καβάλα, η Κωνσταντινούπολη, η Ρόδος, η Αλάνια, η Λευκωσία, η Αλεξάνδρεια, η Βαλέττα, η Τύνιδα, το Κάλιαρι, το Αλγέρι, το Αλικάντε, η Πάλμα ντε Μαγιόρκα, η Βαρκελώνη και τέλος η Γένοβα.

Το κρουαζιερόπλοιο Artania της Phoenix Reisen

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη