20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ειδικές τιμές για τις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις της Καθαράς Δευτερας

Share

Μειωμένες τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια θα μπορούν να απολαύσουν όσοι ταξιδέψουν από/προς Κυκλάδες για την περίοδο της Καθαράς Δευτέρας. Η Hellenic Seaways, η Blue Star Ferries και η Golden Star Ferries έχουν ανακοινώσει ειδικές προσφορές, ως εξής:

Hellenic Seaways
Για το διάστημα 16/2/18-21/2/18, θα ισχύει για όλα τα μέλη του Hellenic Seaways Bonus Miles, 30% έκπτωση στα ατομικά εισιτήρια (εκτός των Super Economy θέσεων) και 50% στα Ε. ΙΧ (εκτός των E. IX Small) και στις μοτοσυκλέτες, στις γραμμές Πειραιά-Κυκλάδων-Πειραιά και Πειραιά-Β.Α. Αιγαίου-Πειραιά.

Η έκδοση των εισιτηρίων της προσφοράς μπορεί να γίνει:
– με την χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας στο τηλ. 210 4199000.
– στο κεντρικό εκδοτήριο της Hellenic Seaways (Άστιγγος 6, Πλ. Καραϊσκάκη, Πειραιάς).
– σε όλα τα συνεργαζόμενα με την εταιρία Τουριστικά γραφεία-Πρακτορεία

Blue Star Ferries
Για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 16/2/18-21/2/18, στις γραμμές των Κυκλάδων, Δωδεκανήσων και Β.Α. Αιγαίου, θα ισχύει για τους κατόχους της κάρτας SeaSmiles 30% έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών (ισχύει και στις ενδιάμεσες διαδρομές), εκτός από τη Super Οικονομική και τη Special Οικονομική, καθώς και 50% έκπτωση στα ΙΧ αυτοκίνητα & τις Μοτοσυκλέτες (ισχύει και στις ενδιάμεσες διαδρομές). Οι συγκεκριμένες εκπτώσεις δεν ισχύουν για κρατήσεις μέσω Internet.

Golden Star Ferries
Για όλα τα δρομολόγια της εταιρείας από τις 15/2/2018 μέχρι και 20/2/2018 θα ισχύει έκπτωση 20% σε όλα τα εισιτήρια επιβατών και οχημάτων.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη