Εκδηλώσεις γνωριμίας με τους Ενεργούς Μικροοργανισμούς

Στον κόσμο των ΕΜ™ (Ενεργών Μικροοργανισμών) και των εφαρμογών τους τόσο από επαγγελματίες όσο και από ιδιώτες θα μας ξεναγήσουν οι κυρίες Αννί Νεβέ και Κατερίνα Ιωαννίδου σε δύο σχετικές με το αντικείμενο εκδηλώσεις. Η πρώτη θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη 2 Μαΐου και ώρα 19:00 στην Εστία Πύργου, ενώ η δύτερη την Πέμπτη 3 Μαΐου και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο Πέλαγος στους Μπαξέδες Οίας.

Οι EM Effective Microorganisms® είναι μείγμα διαφόρων ωφέλιμων μικροοργανισμών που υπάρχουν ελεύθεροι στη φύση και χρησιμοποιούνται  εδώ και χιλιάδες χρόνια μεμονωμένα στα τρόφιμά μας, όπως π.χ. στο ψωμί, γιαούρτι, κρασί κτλ. Αποτελούνται από μικροοργανισμούς των κάτωθι τριών ειδών: βακτήρια μαγιάς, βακτήρια γαλακτικού οξέος και βακτήρια φωτοσύνθεσης. Όταν αυτοί οι  ενεργοί μικροοργανισμοί έρθουν σε επαφή με οργανικό υλικό, αποβάλλουν ωφέλιμες ουσίες, όπως βιταμίνες, οργανικά οξέα, ορυκτές χημικές ενώσεις και αντιοξειδωτικά.

Πεδίο εφαρμογής των ΕΜ™ υπάρχει στη μόνιμη γεωργία, στην κτηνοτροφία και την ιχθοκαλλιέργεια, στη διαχείριση απορριμμάτων, στην επεξεργασία ύδατος αλλά και σε πλήθος οικιακών χρήσεων.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2286071213 (Αννί Νέβε) και 2286082676 (Κατερίνα Ιωαννίδου)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη