20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εκδηλώσεις του Θησέα Κυκλάδων στη Σαντορίνη για την Εβδομάδα Πρόληψης

24-28 Απριλίου, εβδομάδα πρόληψης στη Σαντορίνη

Share

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας “ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ” και ο Δήμος Θήρας, με την αφορμή της συμπλήρωσης ενός έτους λειτουργίας του παραρτήματος της Σαντορίνης, διοργανώνουν συνάντηση απολογισμού και εορτασμού, την Τρίτη 25 Απριλίου, ώρα 19:00, στον χώρο του Κέντρου Πρόληψης στα Φηρά (κάτω από την πλατεία Φηρών).

Επιπλέον, η εβδομάδα που ξεκινάει από αύριο (24/4) θεωρείται εβδομάδα πρόληψης και ο Θησέας Κυκλάδων διοργανώνει πλήθος δράσεων ως εξής:

24-28 Απριλίου: Παρεμβάσεις ευαισθητοποίησης σε θέματα οδικής ασφάλειας και πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων, σε όλους τους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θήρας, Θηρασιάς και Ανάφης, με τη συμβολή του Ινστιτούτου για την Οδική Ασφάλεια “Πάνος Μυλωνάς”.

[adning id="140783"]

27-28 Απριλίου: Παρεμβάσεις ευαισθητοποίησης σε θέματα οδικής ασφάλειας σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θήρας με τη συνδρομή του Συνηγόρου για τα δικαιώματα του παιδιού.

26 Απριλίου: Συνάντηση με εκπαιδευτικούς με θέμα τον ρόλο του σχολείου στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων μέσω της εκπαίδευσης των μαθητών.

27 Απριλίου: Εσπερίδα με θέμα: “Ασφάλεια στον δρόμο – Δικαίωμα όλων μας”, στις 18:00 στο Ίδρυμα Λουκά και Ευάγγελου Μπελλώνια στα Φηρά, με ομιλητές τους:
– Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, Πρόεδρο Δ.Σ. Ινστιτούτου Οδικής  Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς”
– Γιώργο Μόσχο, Βοηθό Συνήγορο για τα δικαιώματα του παιδιού και
– Μαρία Σπαρτινού, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων ΔΔΕ Κυκλάδων

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη