Εκλογές για νέο Δ.Σ του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Νοτίου Αιγαίου

Ο Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Νοτίου Αιγαίου, προσκαλεί τα μέλη του στις εκλογές που θα γίνουν την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 17:00, στην αίθουσα Γ.Καραγιάννης του Eπιμελητηρίου Δωδεκανήσου, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του Συνδέσμου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τις υποψηφιότητες τους (δηλώνοντας ότι θέλουν να είναι υποψήφιοι και τα στοιχεία τους) στο mail του Συνδέσμου esynena@gmail.com μέχρι την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι. Στο ίδιο mail, μπορούν επίσης να στέλνουν τα στοιχεία τους και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στον Σύνδεσμο. Προϋποθέσεις εγγραφής αλλά και υποψηφιοτήτων για τις εκλογές στο Σύνδεσμο (ΕΣΥΝΕΝΑ) έχουν, οι ελεύθεροι επαγγελματίες έως 43 χρόνων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στην ανακοίνωση που υπογράφεται από το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο σημειώνεται ότι “Στην προσπάθεια του Συνδέσμου μας να αναδείξει την νέα επιχειρηματικότητα μέσα από την δικτύωση, τις συνεργασίες και τις δράσεις, με στόχο την ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας αλλά και την ευημερία του τόπου μας, κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όλων των νέων επιχειρηματιών του Νοτίου Αιγαίου.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη