Εκπαιδευτικό σεμινάριο για το κρασί και τοπικά προϊόντα την Τρίτη

Την Τρίτη 2 Απριλίου 2013, 11.00-14.00, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο, στη συνεδριακή αίθουσα της Ένωσης Συνεταιρσμών Θηραϊκών Προϊοντωνμε θέμα:

“Το Κρασί και τα Τοπικά Προϊόντα της Σαντορίνης στη Σύγχρονη Εστίαση”

Το σεμινάριο διοργανώνεται από το Δήμο Θήρας, στο πλαίσιο των δράσεων της πρωτοβουλίας “2013 ΕΤΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ” και απευθύνεται στους επαγγελματίες των επιχειρήσεων εστίασης και φιλοξενίας, καθώς και άλλων ενδιαφερομένων επιχειρήσεων με συναφές αντικείμενο δραστηριότητας.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων θα παρουσιαστούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της θηραϊκής αγροτικής παραγωγής, η μεταποιητική δραστηριότητα στη Σαντορίνη και προτάσεις για την ανάδειξη και αξιοποίηση των προϊόντων. Στόχος είναι η ενημέρωση για το σωστό χειρισμό και τη βέλτιστη παρουσίαση του κρασιού και των λοιπών τοπικών προϊόντων.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν. Με τη λήξη των σεμιναρίων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Για την καλύτερη οργάνωση του σεμιναρίου είναι χρήσιμη η προεγγραφή, ώστε να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για προεγγραφές & πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Αγγελική Γεωργαντοπούλου, τηλ. 2286360600 και 2286360183 και email: santorini2013@1353.syzefxis.gov.gr

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη