5η Έκθεση Τουρισμού και Παράδοσης στο Μετρό του Συντάγματος

Στον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα ξεκίνησε την Δευτέρα, 2 Ιουνίου, η 5η Έκθεση Τουρισμού και Παράδοσης, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Τετάρτη, 4 Ιουνίου.

Στην έκθεση συμμετέχει και η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, αποσκοπώντας στην προώθηση και την προβολή των τουριστικών προορισμών των νησιών μας στους κατοίκους και τους επισκέπτες της ελληνικής πρωτεύουσας. Την Περιφέρεια εκπροσωπούν από τα Δωδεκάνησα η Κως, η Νίσυρος και η Αστυπάλαια, ενώ από τις Κυκλάδες η Κύθνος, η Σίκινος, η Τήνος, η Μήλος, η Αντίπαρος, η Σαντορίνη, η Πάρος, η Άνδρος και η Φολέγανδρος. Στα εντυπωσιακά περίπτερα των νησιών του Αιγαίου, που βρίσκονται σε περίοπτες θέσεις, διανέμεται διαφημιστικό υλικό για τους νησιωτικούς μας προορισμούς και τα τοπικά παραδοσιακά τους προϊόντα σε πλήθος κόσμου που επισκέπτεται την έκθεση στο Σύνταγμα ήδη από την Δευτέρα.

O Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού, κ. Αναστάσιος Λιάσκος, έκανε τα εγκαίνια της 5ης Έκθεσης Τουρισμού και Παράδοσης και στη συνέχεια περιηγήθηκε στα περίπτερα συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Ν. Αιγαίου, κα Ελευθερία Φτακλάκη.

ftaklaki_ekthesi_metro_2014

Την έκθεση επισκέφθηκε επίσης, το πρωί της 2/6/2014, ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και εκλεγμένος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου.

kokkinos_ekthesi_metro_2014

Ο κ. Κόκκινος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με εκπροσώπους των νησιών που φιλοξενήθηκαν στο ειδικά για την έκθεση διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει “Αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι η φετινή τουριστική περίοδος θα είναι επιτυχημένη για τη χώρα μας και για τα νησιά του Ν. Αιγαίου και επιβάλλεται οργανωμένη προσπάθεια με συνέπεια και συνέχεια προκειμένου να στηριχτεί η «βαριά βιομηχανία» του τουρισμού για τα νησιά του Ν. Αιγαίου και για τη χώρα μας”.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη