Εκτός έδρας την Κυριακή ο ΑΟ Θήρας

Στη Θεσσαλονίκη ταξιδεύει για την 14η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών ο ΑΟ Θήρας, για να αντιμετωπίσει την Ελπίδα Αμπελοκήπων, την Κυριακή 22/1 (ώρα 14:30).

Η Ελπίδα, που στον προηγούμενο γύρο είχε φέρει το παιχνίδι με τον ΑΟΘ στο τάι μπρέικ και έφυγε από το ΔΑΠΠΟΣ με 1 βαθμό, θέλει να πάρει το ό,τι καλύτερο μπορεί από το παιχνίδι της Κυριακής, προσπαθώντας να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα της Σαντορίνης θέλει νίκη για να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα.

Στο ίδιο μήκος κλίματος και οι δηλώσεις που έκανε στο atlantea ο προπονητής της Σαντορίνης, κος Απόστολος Οικόνομου: “Ξέρουμε απο τον α’ γύρο οτι η Ελπίδα είναι μια νεανική και μαχητική ομάδα, η οποία παρά το αρνητικό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα, χρησιμοποιεί την έδρα της για να πιέζει όλους τους αντιπάλους της και ψάχνει βαθμους πλέον σε κάθε παιχνίδι. Εμείς απο την άλλη θέλουμε την νίκη για να ειμαστε πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας και για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να επιδείξουμε την αγωνιστική μας ποιότητα κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού”.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής, το Σάββατο 21/1 ο Πανναξιακός υποδέχεται τον Αίαντα Ευόσμου, οι Μακεδόνες Αξιού την ΑΕΚ και η Θέτιδα την Ηλιούπολη, ενώ ενδιαφέρον αναμένεται να έχει και το παιχνίδι μεταξύ Μαρκόπουλου και Ολυμπιακού. Την Κυριακή 22/1 θα αναμετρηθούν επίσης στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός και ο Άρης.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη