“Ελλάδα – Γιορτή – Γεύσεις, Χριστούγεννα 2013” με άρωμα Σαντορίνης στην Αθήνα

Ένα τριήμερο χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ γεύσεων ετοιμάζεται για 29/11-1/12 στην Αθήνα. Το περιοδικό Αθηνόραμα διοργανώνει το φεστιβάλ “Ελλάδα – Γιορτή – Γεύσεις, Χριστούγεννα 2013” στον εκθεσιακό χώρο Helexpo Palace, στο Μαρούσι.

Η αφρόκρεμα των Μικρών Παραγωγών της χώρας θα συναντηθεί με το μεγάλο κοινό που αναζητά τις αυθεντικές και εν πολλοίς τοπικές ελληνικές γεύσεις, ταυτισμένες διαχρονικά με την εθνική μας ταυτότητα πλάι-πλάι με σύγχρονες ελληνικές δημιουργίες. Στο Φεστιβάλ θα συμμετάσχουν 150 από τα πιο γνωστά ονόματα του ανερχόμενου κύματος των Ελλήνων Μικρών Παραγωγών που έχουν επιλεγεί για την ποιότητα των προϊόντων τους  από την γευσιγνωστική ομάδα του Αθηνοράματος, η οποία θεωρείται ως η πιο έμπειρη και καταξιωμένη στην Ελλάδα.

Από τη Σαντορίνη θα συμμετέχουν ως εκθέτες: η Κάναβα Ρούσσος, το οινοποιείο Αρτέμη Καραμολέγκου, η Γαία Οινοποιητική, το Κτήμα Σιγάλα, η Οινοποιία Γαβαλά, το Οινοποιείο Χατζηδάκη, η SantoWines και το Αγρόκτημα Γιάννη Νομικού.

Οι διοργανωτές υπόσχονται πως η επίσκεψη στο Φεστιβάλ θα είναι μια απολαυστική και ψυχαγωγική βόλτα ανακάλυψης και ελεύθερης γευσιγνωσίας κάποιων εκ των καλύτερων ελληνικών προϊόντων και ντελικατέσεν, γνωστών και άγνωστων, που διαμορφώνουν μια νέα εικόνα αυθεντικών, παραδοσιακών αλλά και καινοτόμων γαλανόλευκων γεύσεων. Τα εξαιρετικά του ποτά και εδέσματα θα είναι διαθέσιμα για γευσιγνωσία και αγορές που θα στολίσουν τα γιορτινά μας τραπέζια, αλλά και για δώρα σε φίλους.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 29/11: 16:00-21:00, Σάββατο 30/11 και Κυριακή 1/12: 10:00-21:00

Γενική είσοδος: € 6
Εισιτήριο διαρκείας για όλο το 3ήμερο: € 10
Μέλη «αθηνόραμα» club: Ένα εισιτήριο για 2 άτομα
Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν

Helexpo Palace: Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι, δίπλα στο εμπορικό κέντρο Avenue

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”71″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη