Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, 9-11/5 στην Αθήνα, με πινελιές Σαντορίνης

elladagiortigeyseis_anoixh_logo1000Για τρίτη φορά μέσα σε έναν χρόνο, η Αθήνα φιλοξενεί το φεστιβάλ γαστρονομίας Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δ. Αθηναίων, το τριήμερο 9-11 Μαΐου.

Για τρεις ημέρες οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα μπορούν να δοκιμάζουν και να αγοράζουν προϊόντα Ελλήνων μικρών παραγωγών, να παρακολουθήσουν μαθήματα μαγειρικής, να συμμετάσχουν στα εργαστήρια γεύσης και να γευτούν πρωτότυπα εδέσματα στο γευστικό χάπενινγκ που συμμετέχουν έξι βραβευμένοι σεφ και εστιατόρια σε χαμηλή τιμή. Αυτό το τελευταίο μάλιστα θα έχει και πινελιές Σαντορίνης.

Το γευστικό χάπενινγκ θα στηθεί στην Κεντρική Πλατεία της Τεχνόπολης και θα έχει τον χαρακτήρα του ψαγμένου street food. Ανάμεσα στις αλλιώτικες προτάσεις για φαγητό δρόμου λοιπόν, οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν γύρο σιγοψημένο με κοκτέιλ κρασιών και μυρωδικά του βουνού όπως τον προτείνει ο Νίκος Πουλιάσης του Κουκούμαβλου, καθώς και ντοματοκεφτέδες με φάβα μέσα σε κυπριακή πίτα, μια ιδέα του Γιώργου Χατζηγιαννάκη από τη Σελήνη.

Μέρες και ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 9/5: 16:00-21:00, Σάββατο και Κυριακή 10-11/5: 10:00-21:00

Γενική είσοδος: € 6
Εισιτήριο διαρκείας για όλο το 3ήμερο: € 10
Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”71″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη