“Ελλάδα η πλουσιότερη χώρα του κόσμου” και χωρίς περίπου

Την παρουσίαση της νέας επικοινωνιακής καμπάνιας “Ελλάδα η πλουσιότερη χώρα του κόσμου” έκανε η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη σήμερα (4/7) το μεσημέρι στην Αθήνα.

Μιας καμπάνιας που δημιουργήθηκε με αρκετές δόσεις χιούμορ και αυτοσαρκασμού και όπως ισχυρίζεται: Η Ελλάδα είναι η πλουσιότερη χώρα του κόσμου, αρκεί να εξαφανίσουμε το “περίπου”! Το “περίπου” που υποβιβάζει τις υπέροχες παραλίες, τα μοναδικά προϊόντα, τις προσεγμένες υπηρεσίες και τη φιλοξενία για την οποία η Ελλάδα είναι τόσο γνωστή.

Όπως εξήγησε η υπουργός Τουρισμού δεν είναι μια ακόμα καμπάνια τουριστικής συνείδησης, αλλά μια προσπάθεια που στέλνει ένα θετικό μήνυμα προς κάθε Έλληνα πολίτη, προς κάθε επαγγελματία του τουρισμού, προκειμένου να αναδειχθεί η μοναδική ομορφιά της Ελλάδας, με τρόπο σύγχρονο και εναλλακτικό.

Κατά την ομιλία της η υπουργός Τουρισμού εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι φέτος θα είναι μια καλή τουριστική χρονιά για την Ελλάδα. Ωστόσο υπογράμμισε “οι καλές χρονιές δεν χαρίζονται, αλλά έρχονται -και ξανάρχονται- με πολύ προσπάθεια. Σχέδιο και επιμονή. Συλλογική δουλειά”. Επίσης ζήτησε από όλους, ο κάθε ένας από το πόστο του, να συνεισφέρουν, ώστε οι επισκέπτες να περάσουν αξέχαστες διακοπές.

“Να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Να αποδείξουμε την αγάπη μας για τον τόπο. Να υπενθυμίσουμε πόσο φιλόξενοι είμαστε. Να διαφημίσουμε πόσο καλοί επαγγελματίες είμαστε. Να αναδείξουμε τον θησαυρό της Ελλάδας σε αξίες, ιστορία και μνήμες. Το brand, το όνομα Ελλάδα είναι πανίσχυρο. Αντέχει οποιαδήποτε κρίση”, τόνισε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε “Η εικόνα αλλάζει. Βήμα, βήμα. Γίνεται καλύτερη. Πιο φωτεινή, πιο αισιόδοξη. Αυτή την αισιόδοξη και φωτεινή πλευρά θέλουμε να αναδείξουμε”.

Η καμπάνια αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά βίντεο τα οποία θα αναρτηθούν σταδιακά στο διαδίκτυο και θα προβληθούν ως κοινωνικό μήνυμα στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, αποσκοπώντας στην ευαισθητοποίηση του κοινού και στην προσέλκυση μεγαλυτέρου αριθμού τουριστών. Ακολουθεί παρακάτω το πρώτο βίντεο της σειράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη