Ελληνικό τοπίο Ι – έκθεση φωτογραφίας του Γ. Βεντούρη


Την ατομική έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Βεντούρη με τίτλο “Ελληνικό τοπίο Ι – Greek Landscape I” θα φιλοξενεί ο χώρος για την τέχνη “Κούκλα” στα Φηρά (Εμπορικό Κέντρο Φάμπρικα), από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 10 Νοεμβρίου.

Ο χώρος θα είναι επισκέψιμος καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 22:00 και εκεί θα εκτεθούν 30 περίπου φωτογραφίες εκτυπωμένες σε διαστάσεις από 30×30 έως 50×100 εκατοστά.

“Οι φωτογραφίες του Γιώργου Βεντούρη έρχονται να μας αφηγηθούν τη μαγεία και την αίσθηση του ελληνικού τοπίου, όπως και το συνεχή διάλογο που ο άνθρωπος αναπτύσσει μαζί του (…) Πρόκειται για λυρικές συνθέσεις που μας μεταφέρουν την εσωτερική ομορφιά του τοπίου αλλά και το συμβολικό χαρακτήρα που μπορεί να αποκτήσει η ανθρώπινη φιγούρα”, σχολιάζει η ιστορικός τέχνης κα Ήρα Παπαποστόλου

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Βεντούρη:

O Γιώργος Βεντούρης, γεννήθηκε και σπούδασε φωτογραφία στην Αθήνα. Εργάζεται ως επαγγελματίας φωτορεπόρτερ / φωτογράφος από το 1998 και συνεργάζεται με εκδοτικές εταιρίες και τουριστικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Έχει πραγματοποιήσει δύο ατομικές εκθέσεις κ έχει συμμετάσχει σε σημαντικές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Φωτογραφίες του βρίσκονται στη συλλογή του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης και στο Musset / Photokunst στην πόλη Οdense της Δανίας, καθώς και σε ιδιωτικές συλλογές.

Από το 2010 ζει στη Σαντορίνη και στην Αθήνα με τη σύζυγο του Βιολέττα και την κόρη τους. Είναι μέλος του ΦΟΙΒΟΥ και της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη