Ελληνο-ρωσικό forum για τον τουρισμό

Περισσότεροι από 800 ταξιδιωτικοί πράκτορες από Ρωσία, Αρμενία, Γεωργία και Ουκρανία παρακολούθησαν το φετινό Ελληνο-Ρωσικό Συνέδριο “Greek Forum” που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 24 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Οργανωτές του συνεδρίου ήταν ο ρωσικός tour operator Labirint και ο ελληνικός όμιλος εταιρειών Le Grand και αντικείμενό του ήταν η περαιτέρω ανάπτυξη της ελληνορωσικής τουριστικής αγοράς

Από πλευράς ελληνικής τουριστικής ηγεσίας στο συνέδριο παρευρέθησαν η Υπουργός Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. κ. Χρήστος Πάλλης, ο ΓΓ του ΕΟΤ, κ. Αναστάσιος Λιάσκος, ο Πρόεδρος του ΞΕΕ, κ. Γιώργος Τσακίρης και εκ μέρους του ΣΕΤΕ ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος.

Στο συνέδριο συμμετείχε επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Νοτίου Αιγαίου κα Ελευθερία Φτακλάκη, η οποία μαζί με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο του ομίλου Le Grand κα Φωτούλα Σαπουνάκη, την ιδιοκτήτρια του Labirint κα Τατιάνα Ζότοβα και τον κ. Αλέξανδρο Αγγελόπουλο παρέθεσαν συνέντευξη Τύπου την οποία παρακολούθησαν 120 δημοσιογράφοι από ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης.  Στο πλαίσιο της συνέντευξης η κα Φτακλάκη είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το τουριστικό προϊόν των νησιών του Νοτίου Αιγαίου με έμφαση στον θεματικό Τουρισμό και στον Πολιτισμό, καθώς και την απήχησή τους στην ρωσική τουριστική αγορά.

Στο συνέδριο συμμετείχε επίσης και ο Πρόεδρος του Σωματείου Τουριστικών Επιχειρήσεων Νότιας Σαντορίνης κ. Μάριος Γαλανός ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τουριστικού προϊόντος της Σαντορίνης καθώς και της ευρύτερης Νότιας περιοχής. Επίσης σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση αντιπροσωπεία των πρακτόρων σε συνεργασία με τον Διευθυντή του Le Grand Travel Σαντορίνης κ. Χρήστο Αποστόλου και το Σωματείο δεσμεύτηκαν να ταξιδέψουν το Μάιο στη Σαντορίνη για μια ενδεχόμενη συνεργασία που αφορά στη σεζόν 2015.

 

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη