Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος: Συνάντηση με Μ. Καφούρο για επίκαιρα θέματα της Σαντορίνης

Συνάντηση εργασίας με τον βουλευτή Κυκλάδων Μάρκο Καφούρο πραγματοποίησαν χθες (20/5) τα μέλη του ΔΣ του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Σαντορίνης, κατά την οποία έγινε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη δράση του βουλευτή, ενώ συζητήθηκαν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος.

Για την αντιμετώπιση του θέματος της ανταγωνιστικότητας, αποφασίστηκε η από κοινού δράση με βασική επιδίωξη τη μείωση των συντελεστών του ΦΠΑ, αλλά και την ανάδειξη των επιμέρους προβλημάτων που προκύπτουν από την εποχικότητα και τη νησιωτικότητα. Στο ίδιο πλαίσιο συμφωνήθηκε να αναδειχθεί και το πρόβλημα που έχει προκύψει σχετικά με την απόδοση του Μεταφορικού Ισοδύναμου.

Διαφήμιση

Κοινή βασική επιδίωξη είναι η παύση των επιδοτήσεων για στρατηγικές επενδύσεις που αφορούν σε κατασκευή νέων μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα προβλήματα που δημιουργούνται στον τόπο. Αντίθετα συμφωνήθηκε να βοηθήσει ο βουλευτής ώστε να επανέλθουν οι χρηματοδοτήσεις για ανακαινίσεις και ποιοτικές αναβαθμίσεις των παλαιών και υφιστάμενων μονάδων, καθώς επίσης η χρηματοδότηση για τη δημιουργία αναγκαίων για τον τόπο υποδομών.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη