Ένα ξεχωριστό, χειροποίητο παγωτό

ve-ice-cream2Fatto a mano ή αλλιώς χειροποίητο είναι η νέα πρόταση της Vita Epsilon που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα του παγωτού που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

ve-ice-cream3

H Vita Epsilon είναι γνωστή για τις ποιοτικές επιλογές στα προιόντα της, εδώ όμως ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πρόκειται ίσως για το καλύτερο χειροποίητο, φυσικό παγωτό, φτιαγμένο αποκλειστικά από 100% φυσικές πρώτες ύλες. Τα συντηρητικά, οι χρωστικές ουσίες και τα βελτιωτικά γεύσης απλά δε χωράνε σε αυτό το παγωτό. Οι συνταγές έχουν μόνο φρέσκα προιόντα όπως 100% πρόβειο και αγελαδινό γάλα και γιαούρτι, πραγματική σοκολάτα Valhrona, φυσική βανίλια μαδαγασκάρης, αυθεντικό φυστίκι Αιγίνης, ΠΟΠ ανθότυρο και μέλι, αποκλειστικά φρέσκα φρούτα εποχής αλλά και τη λιγότερη δυνατή ποσότητα ζάχαρης.

Μόλις δοκιμάσεις την πλούσια γεύση, άρωμα και βελούδινη υφή του, καταλαβαίνεις αμέσως ότι πρόκειται για ένα ξεχωριστό χειροποίητο παγωτό με άρωμα ποιότητας και επιτυχίας.

Δοκιμάστε την εξαιρετική γεύση αχλάδι, πεπόνι, βερίκοκο ή σοκολάτα αλλά και το μοναδικό ανθότυρο με μέλι. Αλήθεια πώς θα σας φαινόταν να δοκιμάζατε και παγωτό ρακόμελο; Συνταγή που δε θα τη βρείτε πουθενά αλλού με αυθεντική κρητική τσικουδιά και θυμαρίσιο μέλι από το Μυλοπόταμο, από τα πιο ιδιαίτερα και νόστιμα παγωτά.

ve-ice-cream1

Αυτό το καλοκαίρι η Vita Espilon μας μεθάει με τις υπέροχες γεύσεις και μυρωδιές ενός πραγματικά εξαιρετικού προιόντος. Η καλύτερη επιλογή στην ελληνική αγορά σήμερα για όσους αγαπούν το καλύτερο.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

[adrotate banner=”71″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη