Δήμος Θήρας: Έναρξη εγγραφών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο

Διαδικτυακά μαθήματα και για μαθητές των άλλων νησιών της ΠΕ Θήρας

Την Πέμπτη 29/8 ξεκινούν οι εγγραφές μαθητών γυμνασίου και λυκείου στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Θήρας για το σχολικό έτος 2024-2025.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη 2/10 και θα πραγματοποιούνται στις αίθουσες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο Ημεροβίγλι και σε αίθουσες που θα διατεθούν στα Γυμνάσια Φηρών και Εμπορείου.

Μέρος των μαθημάτων θα πραγματοποιείται από διαδικτυακή πλατφόρμα, και για πρώτη φορά θα μπορούν να παρακολουθούνται από μαθητές όχι μόνο της Σαντορίνης, αλλά και άλλων νησιών όπως η Θηρασιά, η Ανάφη, η Ίος, η Σίκινος και η Φολέγανδρος.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Δήμο Θήρας, στο τηλέφωνο 2286360122 και ώρες 08:00-13:00, από την Πέμπτη 29/8 ως την Παρασκευή 27/9.

Με αφορμή την έναρξη των εγγραφών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Θήρας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Κατσίπης δήλωσε: “Βασική κοινωνική προσφορά του Δήμου μας που συνεχίζει να προσφέρει στα παιδιά μας, αλλά και από φέτος στα παιδιά των μικρών νησιών μας για ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση. Καλούμε τους γονείς να δηλώσουν συμμετοχή για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Θήρας έως τις 27/9. Περισσότερες πληροφορίες στο 2286360122. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους καθηγητές που στηρίζουν εθελοντικά αυτή την προσπάθεια!”

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη