Ενδιάμεσες εκπτώσεις στα καταστήματα στις αρχές Νοεμβρίου

Το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη “ενδιάμεση” εκπτωτική περίοδος, μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου που επιτρέπει και “mid season” εκπτώσεις πέρα από τις κλασικές καλοκαιρινές και χειμερινές, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Κατά το νέο νόμο, οι εκπτώσεις επιτρέπονται πλέον τέσσερις φορές το χρόνο, ως εξής:

α) Τακτικές εκπτώσεις: από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου και από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

β) Ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι: το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου και το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, η φθινοπωρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος θα ξεκινά την 1η Νοεμβρίου 2013 και θα λήξει στις 10 Νοεμβρίου. Επισημαίνεται ότι οι 10 ημέρες των εκπτώσεων, όπως αναφέρονται στο νόμο είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες, άρα φέτος τελευταία ουσιαστικά ημέρα των εκπτώσεων είναι το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

νόμου που επιτρέπει και «mid season» εκπτώσεις πέρα από τις κλασικές καλοκαιρινές και χειμερινές, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΣΕΕ, στο εξής θα υπάρχουν δύο περίοδοι «mid-season sales» κατά την διάρκεια του έτους: Το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου και το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Αυτό το φθινόπωρο, οι εκπτώσεις θα πραγματοποιηθούν από την 1η ως τις 10 Νοεμβρίου. Όπως επισημαίνει η ΕΣΕΕ, οι δέκα ημέρες των εκπτώσεων θα είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η τελευταία ημέρα των mid-season sales του Νοεμβρίου θα είναι το Σάββατο 9/11. Ωστόσο, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου.Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.in2life.gr/indulgence/buy/article/301505/erhontai-endiameses-ekptoseis-stis-arhes-noemvrioy.html
Πηγή: www.in2life.gr

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη