17.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ενημέρωση από την ‘Ενωση Ξενοδόχων για σεμινάρια υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων

Share

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης ενημερώνει τα μέλη της για την ανακοίνωση του εκπαιδευτικού οργανισμού που αναλαμβάνει την πραγματοποίηση των σεμιναρίων και που αφορά τόσο στα ξενοδοχεία και στο προσωπικό τους, όσο και σε ελεύθερους επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης.

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ πρόκειται να υλοποιήσει εγκεκριμένα προγράμματα από τον ΕΦΕΤ επιπέδου-1 με εξειδικευμένους εκπαιδευτές (εγγεγραμμένους στο Μητρώο ΕΦΕΤ) διάρκειας 10 ωρών έχοντας ως στόχο την εκπαίδευση και κατάρτιση του υπάρχοντος και νεοπροσλαμβανομένου προσωπικού χειριστών τροφίμων σε γενικά θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.

Το σεμινάριο αυτό αφορά επιχειρήσεις π.χ. ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες κτλ. στις οποίες το προσωπικό παράγει, επεξεργάζεται, αποθηκεύει, μεταφέρει, διακινεί τρόφιμα ή ασχολείται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και τη ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων. Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν την υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με το χειρισμό τροφίμων, βάσει της διαδικασίας που περιγράφεται στην Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-07.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στη Σαντορίνη, στις αρχές Οκτωβρίου (πριν την ολοκλήρωση της τουριστικής σεζόν). Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν μέχρι την Τρίτη 27/8/2013.

Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής: τηλ. 2109029780 και email nea-gnosi@nea-gnosi.gr

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη