Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: Ενημέρωση από το Λονδίνο

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης κ. Μανώλης Καραμολέγκος, πρόεδρος, κ. Ανδρέας Πατηνιώτης γενικός γραμματέας και κ. Θωμάς Γιαννής, μέλος, με τον εκπρόσωπο του Δήμου Θήρας κ. Λουκά Μπελλώνια και την Αντιπεριφερειάρχη Ν. Αιγαίου αρμόδια για θέματα τουρισμού κ. Φτακλάκη.

Ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης (5/11/2013)

Σύμφωνα με ενημέρωση από τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης που συμμετέχουν στην World Travel Market υποστηρίζοντας την προβολή του προγράμματος «2013 έτος Γαστρονομίας στην Σαντορίνη» την Δευτέρα 4.11, πρώτη μέρα της έκθεσης, το κλίμα και η ανταπόκριση του διεθνούς κοινού και Τύπου στα περίπτερα της Ελλάδας και συγκεκριμένα της Σαντορίνης αλλά και του ΕΟΤ που φιλοξενεί το πρόγραμμα «2013 έτος Γαστρονομίας στην Σαντορίνη», ήταν ενθουσιώδης και εντυπωσιακή, με τα σχόλια για την Ελλάδα και την Σαντορίνη να είναι θετικότατα.

Την Δευτέρα 4.11 τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης παρακολούθησαν την ομιλία της Υπουργού Τουρισμού κυρίας Κεφαλογιάννη που πραγματοποιήθηκε στην 13.30 στην Platinum Suite, η οποία αναφέρθηκε στην Ελλάδα ως έναν δυναμικό και εξελισσόμενο ποιοτικά διεθνή τουριστικό προορισμό, ενώ έκανε αναφορές και στο πρόγραμμα «2013 έτος Γαστρονομίας στην Σαντορίνη» που υλοποιεί ο Δήμος Θήρας.

Την συνέντευξη παρακολούθησαν εκατοντάδες κόσμου καθώς και δημοσιογράφοι από διεθνή ΜΜΕ που έδειξαν ενδιαφέρον για το πρόγραμμα «2013 έτος Γαστρονομίας στην Σαντορίνη».

Στην συνέχεια και κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας της έκθεσης, στο περίπτερο του ΕΟΤ και στους χώρους που προβάλλεται η δράση «2013 έτος Γαστρονομίας στην Σαντορίνη» ξεκίνησε η πραγματοποίηση των εκδηλώσεων παρουσίασης και προσφοράς τοπικών εδεσμάτων, cooking shows – gourmet tourings – που υποστήριξαν επαγγελματίες και εκπρόσωποι φορέων του νησιού.

Στους εκπροσώπους του διεθνούς τύπου προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα που περιείχαν προϊόντα της Σαντορίνης, ενώ ακολούθησε γευσιγνωσία κρασιών και εδεσμάτων Σαντορίνης, η οποία θα γίνεται κάθε μεσημέρι στο ελληνικό περίπτερο με διαφορετικό μενού.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων προβολής της Σαντορίνης ο κ. Λευτέρης Ζώρζος πραγματοποίησε ομιλία στα Αγγλικά με θέμα την Σαντορίνη και συγκεκριμένα την ιστορία της αλλά το παρόν της ως διεθνή τουριστικό προορισμό, την οποία και παρακολούθησαν εκπρόσωποι του ελληνικού και ξένου Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη