Ενθαρρυντικά τα πρώτα στοιχεία των κρατήσεων για το 2013

Την αισιοδοξία του ότι ο στόχος των 17 εκατομμυρίων επισκεπτών για το 2013 θα επιτευχθεί, προσφέροντας 11 δισ. Ευρώ άμεσα έσοδα και επιπλέον 1,5 μονάδα στο ΑΕΠ της χώρας εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέας Ανδρεάδης.

Τα πρώτα στοιχεία των κρατήσεων για τη χώρα μας για το 2013 είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, μετά την επιστροφή του από την παγκόσμια έκθεση τουρισμού WTM (World Travel Market) και αναφέρθηκε σε σαφή μεταστροφή της διεθνούς κοινής γνώμης υπέρ της χώρας μας.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρεάδη “Σημαντικό ρόλο προς την κατεύθυνση αυτήν έπαιξαν, τόσο οι προσπάθειες της τρικομματικής Κυβέρνησης, όσο και τα 16 εκατ. των φίλων ξένων επισκεπτών της χώρας μας, κατά το 2012. Ένας αριθμός απίστευτος, σε σχέση με την τεράστια αρνητική δημοσιότητα που υπέστη η Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο του έτους. Όμως, πέρα και πάνω από τα 10 δισ. Ευρώ άμεσα έσοδα, τα εκατομμύρια αυτά των φίλων της χώρας μας, προσέφεραν την ηθική τους υποστήριξη, μεταφέροντας στους συμπολίτες τους τη μεγάλη προσπάθεια του ελληνικού λαού να κτίσει με δυσκολίες και στερήσεις, πάνω στα ερείπια ενός διεφθαρμένου κρατικισμού, τη νέα σύγχρονη Ελλάδα.”

“Μετά και την ψήφιση του προϋπολογισμού, οι πολιτικές ηγεσίες των εταίρων μας οφείλουν και πρέπει να κινηθούν ανάλογα, προχωρώντας στην άμεση χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της βιωσιμότητας του χρέους της χώρας μας”, κατέληξε ο κ. Ανδρεάδης.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη