Εντυπωσιακή η παρουσία των χορευτικών σχημάτων στο ΔΑΠΠΟΣ

dappos_logoΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού & Περιβαλλοντικού Οργανισμού την περασμένη Κυριακή (2/2) η ετήσια κοπή πίτας των χορευτικών σχημάτων του Δήμου και του Διεθνούς χορευτικού σχήματος Σαντορίνης Σταματίνας Ξιάρχου.

Πλήθος κόσμου αγκάλιασε με θέρμη την εκδήλωση, στην οποία παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στη Σαντορίνη αυθεντικές παραδοσιακές ενδυμασίες και πιστά αντίγραφα απ’ όλα τα μέρη του ελληνισμού. Επίσης είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε ένα δείγμα της δουλειάς των χορευτικών του νησιού, υπό τη συνοδεία της μαθητικής ορχήστρας του τμήματος ελληνικής μουσικής του Ωδείου Αθηνών.

Ο πρόεδρoς κ. Αντώνης Καντζέλης και το Δ.Σ του Οργανισμού, με ανακοίνωσή τους, ευχαριστούν από καρδιάς την κα Σταματίνα Ξιάρχου για την πολυετή αγαστή συνεργασία, τον καθηγητή του Ωδείου Αθηνών κ. Ανδρέα Τσεκούρα και τους μαθητές του, που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, τον σύλλογο Ποντίων Σαντορίνης για τη συμπαράστασή του και τέλος θα ήθελαν να απευθύνουν το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους γονείς των παιδιών, για την πολύτιμη στήριξή τους, καθώς και στα παιδιά για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη