Επαφές Ν. Συρμαλένιου στη Σαντορίνη με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων

Στη Σαντορίνη βρέθηκε χθες, Πέμπτη 3 Οκτωβρίου ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων με παραγωγικούς φορείς και τοπικές αρχές των νησιών με στόχο την ανάδειξη και την αγωνιστική διεκδίκηση επίλυσης των προβλημάτων.

Μαζί με τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Μονόλιθο, συζήτησε με τους εργαζόμενους και ενημερώθηκε από τη διοίκηση για τα προβλήματα του εργοστασίου μετά το ατύχημα του Αυγούστου.

Επίσης, συναντήθηκε στα γραφεία του Επιμελητηρίου με τα διοικητικά συμβούλια της ένωσης ξενοδόχων, του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Θήρας, του σωματείου τουριστικών επιχειρήσεων νότιας Σαντορίνης, του σωματείου εστιατόρων, του σωματείου ενοικιαζόμενων δωματίων & διαμερισμάτων “Ατλαντίδα” και του συλλόγου λογιστών Θήρας. Στη συζήτηση που έγινε τέθηκαν μια σειρά από φλέγοντα ζητήματα που ταλανίζουν όχι μόνο τους επαγγελματικούς κλάδους, αλλά και τη συνολική ποιότητα ζωής των κατοίκων της Σαντορίνης. Ακόμα, συναντήθηκε με τη διοικούσα επιτροπή του συλλόγου μελετητών Θήρας.

Τέλος είχε ενημερωτική συνάντηση με το δήμαρχο Θήρας Νίκο Αναστάσιο Ζώρζο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη