Επαφές του ΔΑΠΠΟΣ με το βλέμμα στα Χριστούγεννα

Βλέψεις για κάτι μεγάλο έχει για τα Χριστούγεννα του 2021 στη Σαντορίνη ο ΔΑΠΠΟΣ, εφόσον βέβαια το επιτρέπουν τότε οι υγειονομικές συνθήκες. Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ Βασίλης Αλαφούζος, μαζί με το μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Λουκά Κατρή είχαν τηλεδιάσκεψη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Τρικκαίων “e-Trikala” Οδυσσέα Ράπτη, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τον χριστουγεννιάτικο “Μύλο των Ξωτικών” που πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στα Τρίκαλα.

Κατά τη συζήτηση παρουσιάστηκε το πρόγραμμα και η συνολική διαχείριση των εορταστικών εκδηλώσεων αλλά και των εγκαταστάσεων του “Μύλου των Ξωτικών”, με στόχο η εμπειρία, η γνώση και η τεχνική υποστήριξη να μεταφερθούν στη Σαντορίνη.

“Στόχος μας παραμένει μικροί και μεγάλοι να απολαύσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων μέσα σε ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα και ατμόσφαιρα από κάθε άλλη φορά. Το ΔΑΠΠΟΣ από τώρα προετοιμάζεται σταθερά και μεθοδικά για να μπορέσουμε όλοι μαζί να αισθανθούμε διαφορετικά και απαλλαγμένοι από την πανδημία φέτος τις γιορτές” σημειώνει η σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη