Reimagine Tourism in Greece -Επαναπροσδιορίζοντας το μέλλον του ελληνικού τουρισμού

Ο Δήμαρχος Θήρας Νίκος Ζώρζος μεταξύ των ομιλητών της δεύτερης μέρας του συνεδρίου

Ξεκίνησε σήμερα (15/10), στο νέο Hangar της Aegean στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, το συνέδριο “Reimagine Tourism in Greece”, μια πρωτοβουλία της Καθημερινής που για δεύτερη χρονιά έχει στόχο να θέσει έναν οδικό χάρτη όπου η προστασία των τοπικών κοινοτήτων και του περιβάλλοντος, η ανάπτυξη καινοτόμων υποδομών και η βιώσιμη τουριστική δραστηριότητα συνυπάρχουν σε αρμονία.

Με τη συμμετοχή του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, η πρωτοβουλία “Reimagine Tourism in Greece” συγκεντρώνει για ακόμη μία χρονιά κορυφαίους στοχαστές, ηγετικές φυσιογνωμίες από τον πολιτικό και τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και πρόσωπα με καινοτόμες ιδέες και επίδραση στον κλάδο της φιλοξενίας, με σκοπό να επαναπροσδιοριστεί το μέλλον του ελληνικού τουρισμού.

Διαφήμιση

Στην εκδήλωση παρουσιάζονται μία σειρά από βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης προβλημάτων αλλά και εναλλακτικών μοντέλων τουρισμού, νέες έρευνες που καταγράφουν εγχώριες και διεθνείς τάσεις, απόψεις για τον ελληνικό τουρισμό, την ικανοποίηση των επισκεπτών της χώρας, ενώ θα συζητηθούν εκτενώς οι απαραίτητες και πιο καίριες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σε επίπεδο υποδομών.

Μεταξύ των ομιλητών της αυριανής (16/10) δεύτερης μέρας του συνεδρίου θα είναι και ο Δήμαρχος Θήρας Νίκος Ζώρζος. Ο κος Ζώρζος θα συμμετάσχει στη συζήτηση με θέμα “Μία νέα προσέγγιση στο ισχύον χωροταξικό ρυθμιστικό πλαίσιο”, που έχει προγραμματιστεί για τις 17:10-18:30. Στη στρογγυλή τράπεζα θα πάρουν επίσης μέρος ο πρώην Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Διευθυντής των Εφορειών Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου Δημήτρης Αθανασούλης και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος της Καθημερινής Νεκταρία Σταμούλη.

Η αναλυτική ατζέντα του συνεδρίου είναι διαθέσιμη εδώ.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη