United Airlines: Επέκταση των εποχικών πτήσεων μεταξύ Αθήνας και ΗΠΑ για το 2025

Την επέκταση των εποχικών πτήσεών της με καθημερινές απευθείας συνδέσεις από την Αθήνα προς τις ΗΠΑ για το καλοκαίρι του 2025, ανακοίνωσε σήμερα η United Airlines.

Η αεροπορική εταιρεία αυξάνει από 7 σε 10 τις εβδομαδιαίες πτήσεις της προς Νέα Υόρκη/αεροδρόμιο Νιούαρκ (υπό την προϋπόθεση σχετικών εγκρίσεων από την κυβέρνηση) και επίσης ξαναρχίζει τρεις εβδομάδες νωρίτερα τις πτήσεις προς τους κόμβους Νέας Υόρκης/Νιούαρκ και O’Hare του Σικάγο. Μόλις έναν χρόνο αφότου εγκαινίασε το δρομολόγιό της από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγο τον Μάιο του 2024, η United θα αρχίσει να χρησιμοποιεί για το δρομολόγιο αυτό ένα υπερσύγχρονο Boeing 787-10 Dreamliner, προσφέροντας πάνω από 30% περισσότερες θέσεις σε σύγκριση με το Boeing 787-8 που εκτελούσε το συγκεκριμένο δρομολόγιο προηγουμένως.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Μαζί με το τρίτο καθημερινό εποχικό απευθείας δρομολόγιο της United μεταξύ Αθήνας και Ουάσινγκτον, οι συνολικές θέσεις που προσφέρει η αεροπορική εταιρεία στις πτήσεις από Ελλάδα προς ΗΠΑ, θα αυξηθούν σχεδόν κατά 30% για το καλοκαίρι του 2025.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση των υπηρεσιών μας μεταξύ Αθήνας και ΗΠΑ για το 2025”, δήλωσε ο Marcel Fuchs, Managing Director International Sales της United Airlines. “Η κατά σχεδόν 30% αύξηση των προσφερόμενων θέσεων στις πτήσεις μας από την Αθήνα το επόμενο καλοκαίρι, είναι μια εξαιρετική είδηση για όσους πελάτες μας πετούν από την Ελλάδα, επειδή έτσι τους παρέχονται ακόμη καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές και περισσότερες δυνατότητες σύνδεσης με 120 προορισμούς σε κάθε σημείο της Αμερικής μέσω των κόμβων μας στις ΗΠΑ”.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη