Επιδοτούμενα σεμινάρια για εργαζόμενους σε ξενοδοχεία

Τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Θήρας, έχουν το προνόμιο να συμμετέχουν σε επιδοτούμενα σεμινάρια ΟΑΕΔ, με εξειδικευμένη θεματολογία ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες των Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, τα οποία διοργανώνονται με τη συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων Θήρας και του πιστοποιημένου εκπαιδευτικού φορέα Νέα Γνώση.

Στο σεμινάριο μπορεί να συμμετέχει το προσωπικό των Ξενοδοχείων (όλων των ειδικοτήτων) που συμπεριλαμβάνονται στις καταστάσεις ΙΚΑ της επιχείρησης. Ειδικά για τις εποχικές επιχειρήσεις, μπορούν να συμμετάσχουν και άτομα που δεν έχουν προσληφθεί ακόμα, ωστόσο θα απασχοληθούν στην επόμενη τουριστική περίοδο.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 32 ώρες, θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν την έναρξη της νέας περιόδου και οι εργαζόμενοι που θα συμμετέχουν θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα. Οι δε επιχειρήσεις-μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων, θα αποκτήσουν ένα πολύτιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, το εξειδικευμένο προσωπικό, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση για την εκπαίδευσή του.

Για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Θήρας θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα, με την ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ και την κα Ελένη Παπαγιαννάκη, στο 2109029780 ή στο nea-gnosi@nea-gnosi.gr.

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων 14/10/2015

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη