Επίσημη αντιπροσωπεία του Βιετνάμ στον Δήμο Θήρας

Η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ Βιετνάμ και Ελλάδας στον τομέα του τουρισμού, με επίκεντρο τη Σαντορίνη, ήταν το βασικό θέμα της συνάντησης που είχε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας με πολυμελή επίσημη αντιπροσωπεία του Βιετνάμ, με επικεφαλής τον Υπουργό Εσωτερικών της ασιατικής χώρας.

Το Βιετνάμ, χώρα της ΝΑ Ασίας, με πληθυσμό περίπου 97,5 εκατ. κατοίκους, γνωρίζει τα τελευταία χρόνια σημαντική οικονομική ανάπτυξη, ενώ ιδιαίτερο δυναμισμό παρουσιάζει ο τομέας του τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν επίσης η Αντιδήμαρχος Θήρας Σοφία Κίτσου και ο αντιπρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας Αντώνης Λιγνός, οι Βιετναμέζοι εκπρόσωποι εξέφρασαν -μεταξύ άλλων- την επιθυμία να διερευνηθούν τρόποι συνεργασίας μεταξύ της Σαντορίνης και ορισμένων ανερχόμενων τουριστικών προορισμών της χώρας τους, γεγονός το οποίο αντιμετωπίστηκε θετικά από την Δημοτική Αρχή.

Από την πλευρά του ο κος Σιγάλας ενημέρωσε τη βιετναμέζικη αντιπροσωπεία για τις εμπειρίες που προσφέρει η Σαντορίνη στους επισκέπτες της και παρουσίασε τις προτεραιότητες και τους στόχους του δήμου.

Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας από το Βιετνάμ ακολουθεί αντίστοιχη επίσκεψη αντιπροσωπείας από τη Νότια Κορέα στα μέσα του περασμένου Ιουνίου και, σύμφωνα με τον Δήμο Θήρας, “επιβεβαιώνει με εμφατικό τρόπο την απήχηση και τη διεισδυτικότητα της Σαντορίνης σε νέες σημαντικές αγορές”.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη