Σαντορίνη: Επιτυχημένη η δράση υπέρ των προσφύγων

Dimos_Thiras_newlogoΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία του Δήμου Θήρας και των Συλλόγων και Ενώσεων του νησιού, για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες. Όλη την περασμένη εβδομάδα, 18-24 Απριλίου, συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΔΑΠΠΟΣ είδη τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα μεταφερθούν στις κεντρικές αποθήκες του Ερυθρού Σταυρού στον Πειραιά.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Θήρας ευχαριστεί τους παρακάτω συλλόγους και φορείς που συμμετείχαν εθελοντικά και βοήθησαν στην συλλογή των ειδών: Σύλλογο Ακρωτηριανών, Πολιτιστικό Σύλλογο Θήρας (Εμπορείο), Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο Καμαρίου, Πολιτιστικό Σύλλογο «Εστία» Πύργου, Θηραίων Δράσεις, Σωματείο Τουριστικών Καταλυμάτων «Η Ατλαντίδα», Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Θήρας, Γυμνάσια Εμπορείου, Μεσαριάς και Φηρών, ΕΠΑΛ Θήρας, καθώς και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου. Η Ένωση Ξενοδόχων επίσης βοήθησε τη δράση παραγγέλνοντας 500 καινούργια sleeping bags, τα οποία θα προωθηθούν για την κάλυψη των σχετικών αναγκών.

Πολλές ευχαριστίες απευθύνονται επίσης στη μεταφορική Χάλαρης που θα μεταφέρει αφιλοκερδώς τα κιβώτια στην Αθήνα και στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Δακουτρός για τη δωρεάν διάθεση των εισιτηρίων, καθώς και στα στελέχη του ΔΑΠΠΟΣ και στον πρόεδρο κ. Λευτέρη Τζούρο για την ομαλή οργάνωση της δράσης στον χώρο του γυμναστηρίου, όπως και στην πρόεδρο των εργαζομένων του Δήμου Θήρας κ. Άννα Βάιλα για την συνολική οργάνωση και συντονισμό της ενέργειας.

“Δεν θα μπορούσαμε τέλος να ευχαριστήσουμε από καρδιάς και όλους τους πολίτες του νησιού μας που συνεχίζουν να παραμένουν άνθρωποι και να προσφέρουν σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Καλή Ανάσταση!” καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Θήρας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη