22.2 C
Santorini
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Επιτυχημένο το 1ο Syros Triathlon

Share

Ένα τριήμερο event άνευ προηγουμένου, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι αθλητές που έλαβαν μέρος στο 1st TRIMORE Syros Triathlon, οι συνοδοί τους, οι επισκέπτες, οι εθελοντές, οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες του νησιού, στις 10, 11 και 12 Ιουνίου 2016.

Περισσότεροι από 1200 άνθρωποι προσήλθαν στη Σύρο,για να λάβουν μέρος και να παρακολουθήσουν πλήθος αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του event.

syros_triathlon16dΑγώνας Τριάθλου ενηλίκων, 5k City Running, Παιδικό Τρίαθλο, SUP αλλά και αναβίωση του παλαιού Ολυμπιακού αθλήματος: Κολύμπι μετ’ εμποδίων, πλαισιωμένα από διάφορα party, χορό, μουσική, γευστικές δοκιμές κλπ, καθώς και τη φαντασμαγορική τελετή απονομών, προσέφεραν μια ξεχωριστή εμπειρία σε όσους επέλεξαν να είναι εκεί.

150 ατομικές συμμετοχές και 40 ομαδικές στο τρίαθλο ενηλίκων, έφεραν περισσότερους από 250 αθλητές στα racks των ποδηλάτων το πρωϊ του Σαββάτου, ενώ περισσότερα από 40 παιδιά γέμισαν το λιμάνι με χαμόγελα, δυναμισμό και ένταση.

syros_triathlon16cΗ ανακοίνωση της ημερομηνίας που το event αυτό θα επαναληφθεί ακόμη καλύτερο για το 2017 είναι πλέον θέμα ωρών.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη