Έργα ασφαλτόστρωσης στο Ακρωτήρι

Με γρήγορο ρυθμό συνεχίζονται τα έργα ασφαλτόστρωσης στο δημοτικό οδικό δίκτυο της Σαντορίνης. Σήμερα (26/3) ολοκληρώνονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον οικισμό Καμαρίου στις οδούς Μακεδονίας, Μυρτιδιώτισσας και Βασιλέως Φίλιππου, που ξεκίνησαν την Δευτέρα 22/3.

Την επόμενη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 29/3, τα συνεργεία συνεχίζουν στην περιοχή του Ακρωτηρίου. Θα ξεκινήσουν με την ασφαλτόστρωση του δρόμου από την είσοδο του οικισμού Ακρωτηρίου έως τον Αρχαιολογικό χώρο της προϊστορικής πόλης του Ακρωτηρίου.

Η κυκλοφορία στις περιοχές εκτέλεσης των έργων γίνεται με επιτόπιες ρυθμίσεις και σημάνσεις και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς για την ασφαλή μετακίνησή τους.

Ο Αντιδήμαρχος Θήρας Γρήγορης Μαντούσης ζητά την κατανόηση των κατοίκων και διερχόμενων οδηγών για την αναστάτωση που προκαλείται κατά τη διάρκεια των εργασιών και καλεί τους διερχόμενους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρμοδίων οργάνων, ακολουθώντας τις σημάνσεις για τις σχετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη