Εργαστήρια φωτογραφίας για μικρούς και μεγάλους στο SAF

Νέες εκπαιδευτικές συναντήσεις με θέμα τη φωτογραφία μόδας έχει προγραμματίσει το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης για τις 23-24 Απριλίου. Σκοπός των συναντήσεων είναι να έρθουν οι συμμετέχοντες σε επαφή με το έργο των μεγάλων φωτογράφων, να γνωρίσουν τον γοητευτικό κόσμο της φωτογραφίας και να φωτογραφίσουν οι ίδιοι υπό την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριας.

Το εργαστήρι φωτογραφίας του Σαββάτου 23 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί 17:00-19:00 και απευθύνεται στους “μεγάλους φίλους” τους SAF, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες φωτογράφους ή σε φίλους που απλώς τους αρέσει η φωτογραφία.

Το εργαστήρι φωτογραφίας της Κυριακής 24 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί 11:00-13:00 και απευθύνεται σε μαθητές Στ Δημοτικού, Α, Β και Γ Γυμνασίου.

Θα παρουσιαστεί επιλογή (προβολή οπτικού υλικού slideshow, video links κτλ) από το έργο σημαντικών φωτογράφων οι οποίοι έχουν φωτογραφίσει τη μόδα με έναν εντελώς ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο ο καθένας τους. Στο εργαστήρι των μεγάλων θα ακολουθήσει συζήτηση, ενώ σε αυτό των μαθητών, τα παιδιά θα πάρουν μέρος σε “φωτογραφικό παιχνίδι” που θα γίνει στην αίθουσα.

Οργάνωση και εισήγηση: Μαριλένα Σταφυλίδου – φωτογράφος.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και εξασφαλίζεται με την έγκαιρη τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα 2286085141, 6971828108, ώρες 10.00-16.00, εκτός Δευτέρας. Έως 20 άτομα ανά τμήμα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη