Το Οινοποιείο Μπουτάρη και οι Εκδόσεις Καστανιώτη παρουσιάζουν το νέο βιβλιό της Αγγελικής Νικολούλη με τίτλο “Έρωτας Φονιάς”. Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, ώρα 20:00, στο αμφιθέατρο του οινοποιείου Μπουτάρη, στο Μεγαλοχώρι.

Με την Αγγελική Νικολούλη θα συνομιλήσει ο εγκληματολόγος-ψυχολόγος Υπάτιος Δρόσος, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η Ντόρα Μπαμπούρη. Θα προλογίσει η Αναστασία Παπαγεωργίου.

Περίληψη βιβλίου
Ο κοσμοπολίτης, γοητευτικός άντρας που ακροβατεί ανάμεσα στο σκοτάδι και στο φως. Τα πρόσωπα και οι ρόλοι που αλλάζει με μοναδική μαεστρία.

Η γλυκιά κι ευαίσθητη αεροσυνοδός στο μοιραίο ταξίδι στη Σαντορίνη. Η ξεχασμένη αποθήκη και η βαλίτσα με τα θαμμένα μυστικά. Η μονοκατοικία του τρόμου.

Η ταλαντούχα μουσικός και ο παραμυθένιος γάμος στη στολισμένη με εντελβάις εκκλησία του Γολγοθά.

Η ανυποψίαστη νεαρή, τα φρικτά βασανιστήρια και το μωρό που δεν γεννήθηκε ποτέ.

Η συνοδός πολυτελείας στη σουίτα γνωστού ξενοδοχείου, όπου τα κρίνα βάφτηκαν με αίμα.

Το μικρό αγόρι που έγινε μάρτυρας εγκλήματος.

Μια περιπλάνηση στον κόσμο του μυστηρίου από την Αθήνα, την Ιθάκη και τη Σαντορίνη ως τη Βιέννη και τη λίμνη του ονειρικού Χάλστατ. Ένα μυθιστόρημα που ξετυλίγει το νήμα μιας σκοτεινής ιστορίας και ακολουθεί την αιματοβαμμένη διαδρομή της. Θύματα γυναίκες, σε μια σειρά άγριων εγκλημάτων, που έρχονται στο φως με διαδοχικές αποκαλύψεις και αλλεπάλληλες ανατροπές.

Ένα βιβλίο όπου η δημοσιογράφος-ερευνήτρια μπαίνει στο στόχαστρο του δολοφόνου, μετατρέπεται σε τιμωρό και δικαιώνει τα θύματα.

Print Friendly, PDF & Email