Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής – παρούσα και η Σαντορίνη

Για 17η χρονιά θα γίνουν φέτος εκδηλώσεις του Ελληνικού Δικτύου διοργανωτών της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, από τις 18 μέχρι τις 23 Ιουνίου και με τη συμμετοχή 37 πόλεων. Σε 320 εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, οι μουσικοί στέλνουν ένα ηχηρό κάλεσμα προτρέποντάς μας -έστω και για λίγο- να αφήσουμε στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας και να αφεθούμε στους ρυθμούς της καρδιάς και στη δύναμη της μουσικής.

Η Σαντορίνη και φέτος θα δώσει το “παρών” στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής με τρεις συναυλίες του Εθνικού Ωδείου στο Μέγαρο Γκύζη.

Δευτέρα 20 Ιουνίου | Ώρα έναρξης: 19:00
Συναυλία με τη συμμετοχή σπουδαστών πιάνου, μονωδίας και βιολιού του Εθνικού Ωδείου (τάξεις Γιώργου Ρούσσου, Σοφίας Παπαδημητροπούλου και Γιώργου Σακελλαρίδη).

Τρίτη 21 Ιουνίου | Ώρα έναρξης: 20:00
Συναυλία “Σύγχρονα Τμήματα Εθνικού Ωδείου”, με τη συμμετοχή των σπουδαστών ακουστικής-ηλεκτρικής κιθάρας, ηλεκτρικού μπάσου, σύγχρονου τραγουδιού  και τη χορωδία του Εθνικού Ωδείου (τάξεις Σοφίας Παπαδημητροπούλου, Γιώργου Ρούσσου και Χριστόφορου Γαβαλά).

Τετάρτη 22 Ιουνίου | Ώρα έναρξης: 17:00
Συναυλία με τη συμμετοχή σπουδαστών κιθάρας, πιάνου, μονωδίας και βιολιού του Εθνικού Ωδείου (τάξεις Κωνσταντίνου Γρηγορίου, Γιώργου Ρούσσου, Σοφίας Παπαδημητροπούλου και Γιώργου Σακελλαρίδη).

Πανελλαδικά το πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη