Έξι μετάλλια και μία ειδική διάκριση για τον Πανιώνιο στο Tae Kwon Do

Με 3 χρυσά μετάλλια (Κωνσταντίνα Χαμπέου, Γιώργος Καραμολέγκος, Κωνσταντίνος Φωκάς), 1 αργυρό (Φρατζέσκος Κατσίπης) και 2 χάλκινα (Άννα Καραμολέγκου, Μιχάλης Κώστογλου) επιστρέφει στη Σαντορίνη η ομάδα Tae Kwon Do του Πανιωνίου ΓΣ, η οποία συμμετείχε με 6 αθλητές στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθη στο 1ο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης.

Οι τρεις χρυσοί αθλητές του συλλόγου θα αποτελέσουν μαζί με άλλους χρυσούς αθλητές την επίλεκτη ομάδα της Ένωσης Tae Kwon Do Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ) η οποία θα συμμετάσχει (μαζί με την αντίστοιχη της ΕΤΑΒΕ) στο 3rd HEREYA OPEN INTERNATIONAL TOURNAMENT – Sofιa, Bulgaria, στις 27 Απριλίου 2013. Τα έξοδα των αθλητών θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από την ΕΤΑΝΕ.

Εκτός των 6 μεταλλίων από τους 6 αθλητές που συμμετείχαν, ο Πανιώνιος πέτυχε και μία 7η διάκριση, καθώς η προπονήτρια του συλλόγου, κα Μαρία Τσουκνίδου, επιλέχθηχε μαζί με άλλους καταξιωμένους προπονητές, για το coaching της επίλεκτης ομάδας της ΕΤΑΝΕ. Η μεγάλη αυτή επιτυχία οφείλεται, σύμφωνα με την κ. Τσουκνίδου, στην πολλή δουλειά, την πειθαρχεία αλλά και στη δύναμη που αντλείται από την αγάπη και το δέσιμο που έχει όλη η ομάδα μεταξύ της. “Όλα τα παιδιά τα ζω και τα αγαπώ σαν παιδιά μου και μ’ αρέσει να τα βλέπω να προοδεύουν σε όλους τους τομείς και να είναι πάνω απ’ όλα υγιή. Τα ευχαριστώ όλα, γιατί έχουν δώσει επιπλέον νόημα στη ζωή μου”, δήλωσε η προπονήτρια της ομάδας.

Με ανακοίνωσή του το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει όλα τα παιδιά και την προπονήτρια, η οποία αποτελεί τον στυλοβάτη όλης αυτής της προσπάθειας, όχι μόνο για την μεγάλη τους επιτυχία αλλά και για την ταπεινότητα την οποία επιδεικνύουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη