Έξι νέες συλλήψεις για παράνομες οικοδομικές εργασίες

Σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, συνελήφθησαν χθες (26/4/12), από αστυνομικούς του Α.Τ. Θήρας, με την αυτόφωρη διαδικασία έξι άτομα (τρεις ημεδαποί ηλικίας 49, 51, 52 ετών, δυο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 28 και 50 ετών, ένας αλλοδαπός υπήκοος Γεωργίας ηλικίας 31 ετών) κατηγορούμενοι για παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Ειδικότερα, χθες το πρωί στην Οία, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες χωρίς άδεια της Αρμόδιας Αρχής σε οικοδομή ιδιοκτησίας 48χρονης ημεδαπής.

Επιπλέον από τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δυο από τους αλλοδαπούς, ο 50χρονος και ο 31χρονος, διέμεναν παράνομα στην χώρα και σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε μια καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θήβας.

Σε βάρος της ιδιοκτήτριας της οικοδομής, που απουσίαζε και αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομες οικοδομικές εργασίες και απασχόληση μη νόμιμων μεταναστών.

Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη