Σαντορίνη: Εξιχνιάστηκε υπόθεση μαστροπείας

Από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας εξιχνιάστηκε χθες, Κυριακη 18/8, υπόθεση μαστροπείας και συνελήφθησαν έξι άτομα. Πρόκειται για μια ημεδαπή υπεύθυνη λειτουργίας του καταστήματος και πέντε αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας από 20 έως 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας, της παράβασης της νομοθεσίας σχετικά με τα εκδιδόμενα πρόσωπα και της παράνομης παραμονής στη χώρα μας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ότι εργαζόμενες σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος προβαίνουν σε ερωτικές συνευρέσεις με ενδιαφερόμενους πελάτες έναντι χρηματικής αμοιβής, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική δράση.

Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, αστυνομικοί -προσποιούμενοι τους πελάτες- μετέβησαν στο κατάστημα, όπου ένας από αυτούς έπειτα από συνεννόηση και αφού κατέβαλε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 200€ καθοδηγήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, με σκοπό την ερωτική συνεύρεση.

Άμεσα ενημερώθηκαν στελέχη που συμμετείχαν στην αστυνομική δράση και επενέβησαν, προσάγοντας τις εμπλεκόμενες.

Το προσημειωμένο χρηματικό πόσο, καθώς και επιπλέον 590 ευρώ που βρέθηκαν στο ταμείο της επιχείρησης, κατασχέθηκαν.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθείσες δεν διέθεταν πιστοποιητικά υγείας και τρεις από αυτές διέμεναν παράνομα στη χώρα μας.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη