Expedia: κατά 78% αυξημένες οι φετινές κρατήσεις στη Σαντορίνη

ekdilosi_expediaΜε επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή επαγγελματιών πραγματοποιήθηκε χθες (22/5) το απόγευμα η ενημερωτική εκδήλωση για τις τρέχουσες τουριστικές τάσεις, που συνδιοργάνωσαν η Expedia και η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης στους χώρους του Markezinis Suites στην Μεσαριά.

Στην κατάμεστη αίθουσα οι εκπρόσωποι της εταιρίας μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην αύξηση κατά 78% κρατήσεων και αφίξεων επισκεπτών που κατά μέσο όρο εμφανίζει φέτος η Σαντορίνη σε σχέση με τα δεδομένα και αποτελέσματα της περσινής χρονιάς, του 2013. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της Εxpedia η Σαντορίνη ως διεθνής δημοφιλής ταξιδιωτικός προορισμός, λόγω του υψηλού επιπέδου των υπηρεσιών της και της επίσης υψηλής τεχνογνωσίας των στελεχών της τουριστικής βιομηχανίας, κατάφερε να ξεπεράσει την κρίση και να διατηρήσει την θέση της στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τρόποι και ιδιαίτερα χρήσιμες συμβουλές προώθησης των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων στο διαδίκτυο αλλά και στις πλατφόρμες της expedia καθώς και προτάσεις για την βελτίωση της διαδικτυακής εικόνας των επιχειρήσεων όπου αυτές προβάλλονται.

Ανάμεσα στα θέματα που παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν ήταν τα δεδομένα της online Ευρωπαϊκής Ταξιδιωτικής Αγοράς σήμερα, τα χαρακτηριστικά, το αντικείμενο και οι δυνατότητες συνεργασίας με την expedia, η λειτουργία του εργαλείου Expedia Traveler Preference, έξυπνες κινήσεις για την βελτίωση της online προβολής των επιχειρήσεων, καθώς και ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τα δεδομένα και χαρακτηριστικά της ταξιδιωτικής κίνησης στην Σαντορίνη.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη