Εύκολα το 1-0 ο Ολυμπιακός στη σειρά τελικών με ΑΟ Θήρας

Πηγή φωτογραφίας: www.volleyball.gr

Με το δεξί ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την τελική φάση των play offs για το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών, καθώς επικράτησε σήμερα (15/4) του ΑΟ Θήρας στο κλειστό του Ρέντη με 3-0 σετ (25-20, 25-12, 25-12).

Η ομάδα της Σαντορίνης, στην πρώτη της παρουσία σε τελικό, κατάφερε να είναι ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου σετ, ωστόσο κάμφθηκε γρήγορα από την κούραση των τελευταίων ημερών (έπαιξε τρία παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Ολυμπιακός δύο με τον Πανναξιακό) και παραδόθηκε στο δυνατό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Για τον δεύτερο αγώνα της τελικής φάσης, ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται τη Δευτέρα 18/4, ώρα 17:30, στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ τον Ολυμπιακό, σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2.

Οι δηλώσεις των προπονητών:
Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: “Σίγουρα δεν περιμέναμε να φτάσουμε τόσο εύκολα στη νίκη. Δεν ήμασταν σίγουροι σε ποια κατάσταση βρισκόμασταν, είχαμε περισσότερο καιρό να παίξουμε σε σχέση με την Σαντορίνη. Σήμερα σε κάποια σημεία της αναμέτρησης παίξαμε σπουδαίο βόλεϊ, ίσως το καλύτερο την φετινή σεζόν. Όταν παίζουμε έτσι κανείς πιστεύω στην Ελλάδα δεν μπορεί να μας νικήσει. Περιμένω από την ομάδα μου να παίξει έτσι και στη Σαντορίνη γιατί σίγουρα θα παρουσιαστεί καλύτερη στην έδρα της”.

Απόστολος Οικονόμου: «Καταρχήν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρώτη του νίκη. Όταν μιλάμε για μία σειρά παιχνιδιών που κρίνεται στις 3 νίκες και δεν υπάρχει η ίδια ποιότητα με τον αντίπαλο, πρέπει να το διαχειριστείς. Τρεις μέρες μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ξέραμε ότι δεν μπορούσαμε να έχουμε την ίδια ενέργεια γι’ αυτό επέλεξα να είμαστε στο πρώτο σετ πλήρεις και στα υπόλοιπα αν έβλεπα ότι χανόταν η διαφορά να κάνω αλλαγές για να έχουν ενέργεια οι αθλήτριες μου. Δεν είμαστε ομάδα που θα χτυπήσει όλους τους τελικούς αλλά σίγουρα θα παλέψουμε μέχρι τέλους στην έδρα μας. Αναλαμβάνω την ευθύνη για το δεύτερο και τρίτο σετ που δεν παίχτηκε βόλεϊ και τα λέμε την Δευτέρα στην Σαντορίνη».


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη