Final 4 για κορασίδες ΑΟ Θήρας, εφήβους και παίδες ΑΕΣ

Εκτός από την ιστορική πρόκριση των γυναικών του ΑΟ Θήρας στο final 4 της Α1, η Σαντορίνη πανηγυρίζει τρεις ακόμα προκρίσεις, αυτή τη φορά στα τμήματα υποδομών του ΑΟ Θήρας (βόλεϊ) και της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης (μπάσκετ).

KorasidesΜετά από 2 νίκες (με ΑΟ Πάρου και Φιλώτι) και 1 ήττα (από Πανναξιακό) στους τρεις τελευταίους αγώνες που έδωσαν το Σαββατοκύριακο 19-20/3 στη Νάξο οι κορασίδες του ΑΟ Θήρας πέρασαν στο final 4 για το πρωτάθλημα βόλεϊ Κυκλάδων. Οι αγώνες του final 4 θα γίνουν 1-2/4 στη Νάξο, με τη συμμετοχή του Πανναξιακού, του ΑΟ Θήρας, του Φοίνικα και του Νεωρίου.

 

efivoi2016Το εισιτήριό της για το final 4 του πρωταθλήματος μπάσκετ Κυκλάδων σφράγισαν και οι έφηβοι της ΑΕΣ που νίκησαν με ευρεία διαφορά 61-36 τον Πανναξιακό (χρειάζονταν διαφορά τουλάχιστον 22 πόντων), σε αγώνα που έγινε την Παρασκευή 19/3 στο ΔΑΠΠΟΣ.

 

paides_aesΗ ομάδα παίδων της ΑΕΣ ηττήθηκε με 49-58 από τον Πανναξιακό στο ΔΑΠΠΟΣ, ωστόσο η πρόκριση στο final 4 ήταν από πριν εξασφαλισμένη. Εκεί θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά τον Περιστεριώνα Τήνου, ο οποίος τερμάτισε πρώτος και αήττητος στον όμιλο του βορρά

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη