Final 4 Κυπέλλου Βόλεϊ – το πρόγραμμα των αγώνων

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων του Final 4 Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών που θα πραγματοποιηθεί 12-13/4 στη Σαντορίνη. Για τους ημιτελικούς της Παρασκευής 12/4 θα αγωνιστούν: Ηρακλής Κηφισιάς – Ολυμπιακός στις 17:30 (α’ ημιτελικός) και ΑΕΚ – Ηρακλής Θεσσαλονίκης στις 20:00 (β’ ημιτελικός)

Οι φιναλίστ του τελικού θα αγωνιστούν το Σάββατο 13/4 στις 17:00 διεκδικώντας το τρόπαιο.

Ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κ. Αντώνης Καντζέλης

Στην ενεργή συμμετοχή του κόσμου υπολογίζει ο πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ, κος Αντώνης Καντζέλης, που εξέδωσε σήμερα την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Το Final Four Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών στο βόλεϊ είναι γεγονός για το νησί μας. Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό στις 12 και 13 Απριλίου αντίστοιχα. ΑΕΚ, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Ηρακλής Κηφισιάς και Ολυμπιακός είναι οι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπελλούχου Ελλάδος.

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός σας προσκαλεί να διαπιστώσετε από κοντά το ταλέντο και την αθλητική ποιότητα των ομάδων που συμμετέχουν και υπόσχονται ένα πλούσιο σε συγκινήσεις θέαμα το διήμερο αυτό. Μη λείψει κανείς από αυτή τη γιορτή του αθλητισμού.

Είμαστε βέβαιοι πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο και τις δύο ημέρες και θα αποδείξουμε για άλλη μια φορά ότι η Σαντορίνη είναι ικανή να φιλοξενήσει σημαντικούς αγώνες τέτοιου βεληνεκούς.”

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη