“Φωτογραφικές Ιστορίες” μέχρι τις 16/6 στον Πύργο

Για λίγες ακόμα ημέρες, μέχρι την Κυριακή 16/6 το Κέντρο Φωτογραφίας Καστελάνα, στην είσοδο του Καστελιού του Πύργου, θα φιλοξενεί την έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας Σαντορίνης (ΦΟΣ) με τίτλο “Φωτογραφικές Ιστορίες”.

Έχοντας ολοκληρώσει κατά τη χειμερινή περίοδο 2023-2024 τον 8ο κύκλο συναντήσεών τους, στη φετινή έκθεση συμμετέχουν 21 από τα μέλη της ΦΟΣ, τα οποία εκθέτουν, μέσω των φωτογραφιών τους, ισάριθμες ιστορίες τους.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Αργυρώ Αγιορίτου, Νικόλας Αλεφραγκής, Αλέξανδρος Αναστασόπουλος, Θανάσης Γιάννακας, Κωνσταντίνος Γκάλιος, Ευθαλία Δημητράντζου, Μιχάλης Ζορμπάς, Αλεξάνδρα Ηλιοπούλου, Θεοδώρα Ήμελλου, Ελένη Κεσίδου, Ειρήνη Κοκκάκη, Κώστας Μελετιάδης, Ντίνα Μορίκη, Γρηγόρης Μπόκας, Αντωνία Μπουνταλέ, Πέγκυ Νταλαχάνη, Ευάγγελος Σιδέρης, Αθανάσιος Σκαρόγλου, Νάσια Τσιτσοπούλου, Χρυσούλα Χατζηκυριάκου, καθώς και ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος είναι ο συντονιστής της Φ.Ο.Σ. και έχει την επιμέλεια της έκθεσης.

 

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του φωτογράφου και φίλου της Φ.Ο.Σ. Αντώνη Ελευθεράκη. Μπορείτε να την επισκέπτεστε καθημερινά από τις 10:00 έως τις 20:00, με ελεύθερη είσοδο.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη