“Φωτογραφίζουμε την … ζωή μας!” στο SAF

saf_logoΈνα ακόμα σεμινάριο φωτογραφίας για παιδιά, 5ήμερο αυτή τη φορά, έχει προγραμματιστεί από το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης. Το θέμα του “Φωτογραφίζουμε την … ζωή μας!” και θα πραγματοποιηθεί 26-30 Ιουνίου.

Τα παιδιά κατά την διάρκεια του εργαστηρίου μαθαίνουν πώς να αναλύουν ένα θέμα σε ενότητες προκειμένου να το φωτογραφίσουν, πώς θα αντιμετωπίσουν τεχνικά προβλήματα που πιθανόν να τους δυσκολέψουν, πώς θα συνθέσουν τις σωστές φωτογραφίες σε ενότητες προκειμένου να αφηγηθούν την προσωπική τους ιστορία. Παράλληλα παρακολουθούν δουλειές φωτογράφων που έχουν ασχοληθεί με παρόμοια θέματα, ενώ καθημερινά θα γίνεται συζήτηση πάνω στις φωτογραφίες που έχουν τραβήξει τα ίδια, εντός και έκτος ωρών εργαστήριου. Στο τέλος του σεμιναρίου το κάθε παιδί θα έχει μία φωτογραφική ιστορία που θα διηγείται στιγμές απ τη ζωή του.

Την οργάνωση και εισήγηση έχουν αναλάβει οι: Μαριλένα Σταφυλίδου (φωτογράφος) και Μυρτώ Στείρου (βοηθός φωτογράφου)

Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά ΣΤ Δημοτικού και Γυμνασίου, με την απαραίτητη προϋπόθεση να διαθέτουν ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 15 παιδιά
Κόστος συμμετοχής: 45€
Διάρκεια: 5 ημέρες, 26-30 Ιουνίου 2015
Ώρες: 11:00-14:00

Ο περιορισμένος αριθμός θέσεων καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή των παιδιών στο εργαστήριο, χωρίς τη προηγούμενη δήλωση συμμετοχής, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν εγκαίρως στα τηλέφωνα 2286085141, 6971828108, ή μέσω email στο info@santoriniartsfactory.gr.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

   


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη