15.3 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Φρανκφούρτη-Σαντορίνη από την άνοιξη με τη Lufthansa

Share

Πτήση από τη Φρανκφούρτη προς τη Σαντορίνη θα εγκαινιάσει στις 31 Μαρτίου 2018, σύμφωνα με το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων που ανακοίνωσε η εταιρεία. Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, το δίκτυο των ευρωπαϊκών πτήσεων του κορυφαίου γερμανικού αερομεταφορέα διευρύνεται με πέντε νέα δρομολόγια προς δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς: από Φρανκφούρτη για Σαντορίνη, Μενόρκα (Ισπανία), Γλασκώβη (Σκωτία), Κισινάου (Μολδαβία) και από Μόναχο για Μαδέρα (Πορτογαλία). Όλες οι πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση.

Το δρομολόγιο Φρανκφούρτη – Σαντορίνη θα εκτελείται κάθε Σάββατο από τις 31 Μαρτίου 2018 και έρχεται να συμπληρώσει το από διετίας υπάρχον δρομολόγιο της εταιρείας Μόναχο – Σαντορίνη. “Με συνέπεια στη στρατηγική του απόφαση να επενδύει διαρκώς και με μακροχρόνιο ορίζοντα στο τουριστικό προϊόν της Ελλάδας, ο Όμιλος Lufthansa φέρνει το αγαπημένο ελληνικό νησί, τη Σαντορίνη, ακόμα πιο κοντά σε ταξιδιώτες απ’ όλον τον κόσμο. Ανάμεσα στους πέντε νέους Ευρωπαϊκούς προορισμούς που επιλέχθηκαν για να ενταχθούν στο πρόγραμμά μας για την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο δεν θα μπορούσε να μην είναι μια σταθερή αξία του ελληνικού τουρισμού. Έτσι ενώ από το 2016 η Σαντορίνη εξυπηρετείται από τον κόμβο του Μονάχου, φέτος ανακοινώνουμε με χαρά την προσθήκη του κορυφαίου ελληνικού προορισμού και στο πρόγραμμα πτήσεων από τον κόμβο της Φρανκφούρτης”, σημείωσε ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου Lufthansa για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η πτήση Φρανκφούρτη (FRA) – Θήρα / Σαντορίνη (JTR) με μια ματιά:
– Μια φορά την εβδομάδα (κάθε Σάββατο από τις 31 Μαρτίου 2018)
– LH1288: FRA 13:25 – 17:25 JTR
– LH1289: JTR 18:20 – 20:30 FRA
– Απόσταση: 2.035 km (1.099 ναυτικά μίλια)
– Airbus A320

Τέλος, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου η Lufthansa θα προσθέσει στο δρομολόγιο Αθήνα – Φρανκφούρτη 4 επιπλέον πτήσεις/εβδομάδα, οι οποίες θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή με ώρα αναχώρησης 11:15 και ώρα άφιξης στην γερμανική πόλη στις 13:15. Με την προσθήκη αυτή η Lufthansa θα συνδέει την Αθήνα με τη Φρανκφούρτη με συνολικά 25 πτήσεις/εβδομάδα.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
The Wine Bar after sunset

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη