19.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γαϊδαράκοι παντού…

Share

Κυκλοφορούν από το 2014 και όσοι τις έχουν δοκιμάσει γίνονται θαυμαστές τους. Μιλάμε για τις μπίρες Donkey της Ζυθοποιίας Σαντορίνης που έχουν κάνει αίσθηση εντός και εκτός Σαντορίνη. Εκτός από τις φιάλες των Yellow Donkey, Red Donkey, Crazy Donkey και White Donkey, οι χαρακτηριστικοί γαϊδαράκοι της ζυθοποιίας έχουν σημαδέψει και ένα σύνολο από ρούχα, αξεσουάρ και σουβενίρ, για αυτούς που θέλουν να πάρουν μαζί τους τη γευστική ανάμνηση της μπίρας.

Μπλούζες, t-shirts, κούπες, ποτήρια μπίρας, τσάντες, ανοιχτήρια και διάφορα άλλα αξεσουάρ συνθέτουν και ολοκληρώνουν την Donkey εμπειρία στη Σαντορίνη. Μπορείτε να τα βρείτε στις εγκαταστάσεις της ζυθοποιίας στη Μέσα Γωνιά και σε πολλά άλλα φυσικά σημεία πώλησης στο νησί.

Για όσους βρίσκεστε εκτός Σαντορίνης, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, η σειρά αξεσουάρ Donkey είναι διαθέσιμη από το ηλεκτρονικό κατάστημα του www.santorini.net, ΕΔΩ. Πλησιάζουν οι γιορτές, σκεφτείτε πόσο θα χαρούν οι φίλοι σας με ένα δώρο που κουβαλάει εικόνες και γεύσεις από Σαντορίνη!

[adning id="140783"]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη