Γαστρονομικές εμπειρίες στη Σαντορίνη με τα μαθήματα μαγειρικής του INV

Το INV εγκαινιάζει την έναρξη μιας ξεχωριστής γαστρονομικής εμπειρίας για όλους τους επισκέπτες της Σαντορίνης, προσφέροντας εξαιρετικά και αυθεντικά μαθήματα μαγειρικής. Η μοναδική αυτή εμπειρία προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να μυηθούν στα μυστικά της δημιουργίας παραδοσιακών πιάτων και να απολαύσουν μια πλήρως γευστική περιπέτεια.

Οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν κάθε στάδιο της μαγειρικής διαδικασίας, από την προετοιμασία με τα πιο φρέσκα, τοπικά υλικά, μέχρι την παρουσίαση αυθεντικών πιάτων, σε ένα ζωντανό και διαδραστικό περιβάλλον. Αυτά τα μαθήματα μαγειρικής είναι κατάλληλα για τους λάτρεις της γαστρονομίας που αναζητούν αυθεντικές τοπικές εμπειρίες. Υπόσχονται να ικανοποιήσουν κάθε προσδοκία, φέρνοντας τους συμμετέχοντες πιο κοντά στην πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Σαντορίνης.

Πού γίνονται;
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται καθημερινά στις 12:00 το μεσημέρι στο Κοντοχώρι, σε έναν εκπληκτικό χώρο, προσφέροντας θέα και πλήρη μεταφορά από και προς τον χώρο. Με την καθοδήγηση ενός έμπειρου σεφ και ενός συνοδού, οι συμμετέχοντες ζουν κάθε βήμα της μαγειρικής διαδικασίας, ολοκληρώνοντας με ένα πλήρες γεύμα που συνοδεύεται από τοπικό κρασί.

Τι προσφέρεται;

  • Τρεις ώρες μαγειρικής με παραδοσιακές και vegan επιλογές σε συνεργασία με το εξαιρετικό εστιατόριο 5SENSES, γνωστό για τις μοναδικές vegan δημιουργίες του.
  • Παρασκευή και παρουσίαση τεσσάρων τοπικών πιάτων.
  • Συμμετοχή μέχρι 25 ατόμων, με δυνατότητα ιδιωτικών μαθημάτων κατόπιν αιτήματος.
  • Προσφορά πλήρους γεύματος και κρασιού.

Με το INV, κάθε μάθημα μαγειρικής γίνεται ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων της Σαντορίνης που δημιουργεί ανεξίτηλες αναμνήσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε στο info@invsantorini.com ή στα τηλέφωνα 22860 81410 και 6975712949 (What’s app)


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη