Γαστρονομική βραδιά με τις νοικοκυρές του Πύργου

Το νέο λογότυπου του Πολιτιστικού Χωριού “Η Σαντορίνη που έφυγε”

Το Πολιτιστικό Χωριό “Η Σαντορίνη που έφυγε” Κάναβα Γιάννη Χρυσού-Δρόσου, μετά την πετυχημένη εκδήλωση του περσινού καλοκαιριού, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει γαστρονομική βραδιά για να τιμήσει τις νοικοκυρές του Πύργου.

Το Σάββατο 25 Αυγούστου στις 21:00, καλεί τις νοικοκυρές μικρές και μεγάλες να παρουσιάσουν τη δική τους αγαπημένη σαντορινιά συνταγή, ώστε να προβληθεί η τοπική γαστρονομική παράδοση και να δοθεί η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γευτούν σαντορινιά φαγητά μαζί με κρασί και μουσική.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Πύργου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εστία, το εστιατόριο Σελήνη και με όλες τις τοπικές επιχειρήσεις του χωριού.

Τη βραδιά θα ανοίξουν τα τοπικά χορευτικά συγκροτήματα με υπεύθυνη διδασκαλίας την Αρτεμία Δεναξά.

Θα πραγματοποιηθεί και η απονομή επαίνων όσων παιδιών συμμετείχαν στα καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργάνωσε το Πολιτιστικό Χωριό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με δωρεάν συμμετοχή.

Με την εκδήλωση αυτή ολοκληρώνεται το πρόγραμμα των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού, καθώς δε θα πραγματοποιηθούν οι θεατρικές παραστάσεις που είχαν προγραμματιστεί για τις 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″] 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη