Γενέθλια: 2 χρόνια ατλαντίς – εντυπωσιακά θετικός απολογισμός

Σήμερα 21/2/2014 συμπληρώνονται δύο χρόνια από τότε που η ηλεκτρονική έκδοση ατλαντίς ξεκίνησε την καθημερινή της παρουσία, αλλάζοντας το ενημερωτικό τοπίο της Σαντορίνης.

Δύο χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία, η απήχηση που έχει το “ατλαντίς” στο αναγνωστικό κοινό εντός και εκτός Σαντορίνης, η όλο και αυξανόμενη επισκεψιμότητα των σελίδων του, το πλήθος των αναδημοσιεύσεων που γίνονται στα άρθρα του, (ακόμα και οι συχνές αναπαραγωγές αναρτήσεών του χωρίς να αναφέρεται η πηγή), μας κάνουν να μιλάμε για έναν εντυπωσιακά θετικό απολογισμό.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας που καθημερινά συλλέγει το alexa το “ατλαντίς” βρίσκεται στην πρώτη θέση μεταξύ των ειδησεογραφικών portal της Σαντορίνης και στη δεύτερη θέση σε επίπεδο Κυκλάδων.

Το ατλαντίς ευχαριστεί για μια ακόμα φορά τους αναγνώστες του για την προτίμησή τους, τις επιχειρήσεις που το επέλεξαν για τη διαφήμισή τους, όλους όσους το στηρίζουν με κάθε τρόπο.Υποσχόμαστε ότι και τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσουμε να σας δικαιώνουμε για την επιλογή σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη