Γενική κατάληψη των υπηρεσιών του Δήμου τη Δευτέρα, 19/11

Τη γενική κατάληψη όλων των Διοικητικών Υπηρεσιών και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θήρας, τη Δευτέρα 19/11/12, αποφάσισε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου των Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α της Επαρχίας Θήρας. Επίσης αποφασίστηκε να μη γίνει αποκομιδή απορριμμάτων. Την Τρίτη θα υπάρξει στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου.

Το πλήρες κείμενο του σχετικού Δελτίου Τύπου έχει ως εξής:

“Μετά την πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας την 17η Νοεμβρίου 2012, με θέμα την αποστολή των στοιχείων (λίστα) του προσωπικού των Δήμων, προκειμένου να προβεί το Υπουργείο στην εφαρμογή των διατάξεων του μνημονίου περί απόλυσης εργαζομένων στους ΟΤΑ και κατόπιν της από 16-11-2012 αποφάσεως της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ ΟΤΑ, αποφασίστηκε ομόφωνα η ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ των υπηρεσιών του Δήμου για την ΔΕΥΤΕΡΑ 20-11-2012.

Στη γενική κατάληψη θα παραμείνουν κλειστές ΟΛΕΣ οι διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου, οι παιδικοί σταθμοί και δε θα γίνει η αποκομιδή των απορριμμάτων.
Την Τρίτη θα υπάρξει στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου.
Οι περαιτέρω κινητοποιήσεις του Συλλόγου μας για τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί με νέα Γενική Συνέλευση και κατόπιν νεώτερης απόφασης της Ομοσπονδίας μας.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α. ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΡΑΣ”

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη