Γενική κινητοποίηση για το νέο Νοσοκομείο

Κλιμακώνονται οι προετοιμασίες για την επιτυχία της πανθηραϊκής συγκέντρωσης, την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012, στις 10:30 το πρωί, στο προαύλιο του νέου Νοσοκομείου.

Στόχος της συγκέντρωσης είναι να πιεσθεί η κυβέρνηση να λειτουργήσει άμεσα και με δημόσιο χαρακτήρα το νέο Νοσοκομείο, που είναι ήδη έτοιμο από πλευράς κτιριακών εγκαταστάσεων και μηχανολογικού εξοπλισμού.

Στο παρακάτω βίντεο, που έχει αναρτηθεί στο You Tube, o Μητροπολίτης θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Επιφάνιος, ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αναστάσιος-Νικόλαος Ζώρζος, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης κ. Αντώνης Σιγάλας και κα Μαρία Αργυρού και ο Πρόεδρος της Ένωσης Λεμβούχων κ. Μάκης Κανακάρης καλούν τους κατοίκους της Σαντορίνης να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση.



Σημείωση σύνταξης:

Φορέας λειτουργίας του νέου Νοσοκομείου, σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα ισχύοντα, είναι η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ Α.Ε.) και η οποία είναι Δημόσια Επιχείρηση Κοινής Ωφέλειας (ΔΕΚΟ) και τελεί υπό την εποπτεία του κράτους. Η ΑΕΜΥ δεν ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) και λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια. Δείτε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη