Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ στις 7 Φλεβάρη

Hellenic Chamber of HotelsΤην Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί η φετινή, 3η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας. Η Συνέλευση θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Expo Metropolitan, HALL 2, στο χώρο του Διεθνούς Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, εκεί όπου παράλληλα θα διεξάγεται και η μεγάλη κλαδική έκθεση εξοπλισμού και προμηθειών HORECA (7-10 Φεβρουαρίου 2014).

Κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιείται οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς, απολογισμός των δράσεων του Ξ.Ε.Ε., παρουσίαση των τάσεων και επιδόσεων των Ελληνικών ξενοδοχείων για τη χρονιά που ολοκληρώνεται, ενημέρωση των ξενοδόχων για τις εξελίξεις και τα προβλήματα στο χώρο του τουρισμού και της οικονομίας, καθώς και αναφορά στις εξελίξεις και τάσεις της διεθνούς τουριστικής αγοράς.

“Η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στην Γενική Συνέλευση έχει αποδειχθεί σημαντικό όπλο στην κοινή προσπάθειά μας για αναβάθμιση της εικόνας και της διεισδυτικότητας του ελληνικού τουρισμού και συγχρόνως της καθιέρωσής του ως υψηλής προτεραιότητας στην πολιτική και οικονομική ατζέντα της χώρας μας. Έχουμε ανάγκη από την παρουσία σας στη Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, γιατί όταν είμαστε όλοι μαζί, έχουμε τη δύναμη και τη νομιμοποίηση να διεκδικούμε με τόλμη και σθένος για το καλό όλων μας” καταλήγει το σχετικό κάλεσμα προς τα μέλη του ΞΕΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη